Bemutatkozás


A Gyomaendrődi Judo Klub több mint 15 éve működik a városban. Több száz sportoló fordult meg az egyesület edzésein. Az első edzéseket Gyányi Ferenc 6. Dan-os mester vezényelte, majd Garai János és Károly Antal edzőknek adta át a munkát. Később Garai János edző mellett Oláh János irányításával folyat a szakmai munka az egyesületben. 2003-tól Varga István vette át a versenyzők felkészítését s mellette Garai János tanfolyamos edzőként segít a fiatalok formálásában.

A versenyzők évről évre szép eredményekkel térnek haza a versenyekről. Országos Diákolimpiai és Bajnoki aranyak és más érmek sokasága bizonyítja a szakmai munka eredményességét.

Hosszú évek hagyománya szerint a Gyomaendrődi Judo Klub minden évben egy versenyt is rendez. Volt már városunkban regionális, sőt országos verseny is!

Egyesületünkben a sportolók nem csak versenyzőként mutathatják meg tudásukat, hiszen szabadidős sportolóink is akadnak szép számmal. Az ő részükre folyamatos övvizsgázási lehetőséget biztosít az egyesület.

 Egyesületünk mindig törekedett arra, hogy sportolói érdekeit maximálisan képviselje és a lehető legjobb feltételeket biztosítsa a sportoláshoz.

Edzéseinkre folyamatosan várjuk az új jelentkezőket.

Nincsenek megjegyzések: