2013. április 23., kedd

Sóczó Rebeka újra aranyérmes

Április 21-én Kecskeméten lépett szőnyegre a Gyomaendrődi Judo Klub öt versenyzője a Szentkirályi Judo Kupán. Ezúttal Sóczó Rebeka hozta a csapattól elvárt aranyérmet, míg Nagy Zoltán és Hidasi Tamás a 2. Helyen végzett.

A legfiatalabbaknál Péteri Patrik sajnos nem kezdte jól a versenyt, hiszen egy hibának köszönhetően a vigaszágra kényszerült. Egészen a vigaszág döntőig nem talált legyőzőre, ám ott ismét hibázott, így a hetedik helyen végzett.
Sóczó Rebeka versenye is nehezen indult, de még így is magabiztos győzelmekkel menetelt egészen a dobogó legfelső fokáig, úgy hogy utolsó mékőzése nem egészen fél percig tartott. A fiatal tehetség ezzel idei második aranyérmét szerezte meg.
Gózon Barnabás versenyzésén látszott, hogy sok rutint kell még szereznie. Sajnos kicsivel lecsúszva a dobogóról a 4. helyen végzett.
Hidasi Tamás egészen a döntőig megállíthatatlan volt, ám ott egy intéssel vereséget szenvedett a súlycsoport Magyar Bajnoki címvédőjétől. (Tamás egy súlycsoporttal lentebb nyert Magyar Bajnokságot)
 Nagy Zoltán is csak a döntő mérkőzésen hibázott, ami sajnos a dobogó második fokára szorította.

Nincsenek megjegyzések: