2013. november 1., péntek

Gy.J.K. Bajnokság - 2013.

Ebben az évben immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a Gy.J.K. Bajnokság, a Gyomandrődi Judo Klub tagjainak versenye. Az idén is több országos bajnok, diákolimpiai győztes és persze újonan jött judoka méretteti meg magát november 20-án a "házi" versenyen. A három kategóriában megrendezett versenyen ezúttal már az interneten keresztül leadott nevezések alapján lehet indulni!

Versenykiírás és esemény
Nevezés

A versenyen várhatóan az összes gyomaendrődön judózó fiatal és idősebb részt vesz! Mindenkit megkérünk, hogy a nevezési feltételeket figyelmesen olvassa el és adja le a megfelelő információkat időben.
Idén is számithatunk parázs küzdelmekre, hiszen többek között várhatóan a magyar bajnoki 3. Hidasi Tamás és a Magyar Kupa győztes Nagy Zoltán is a Gy.J.K. Bajnoka címért lép szőnyegre. Nem szabad elfelejteni, hogy Sóczó Rebeka az idei év egyik legeredményesebb versenyzője is a szőnyegre állhat!
Varga István edző: Igazán izgalmas versenyre számítok. Sok olyan mérkőzés lesz, ahol a klub tehetségei ezúttal egymás ellen kell hogy bizonyítsanak. Ilyenkor a legnehezebb feladatom, hogy tehetséges versenyzőim mérkőzéseit úgy nézzem végig, hogy nem segítek egyikőjüknek sem. Sok presztízs csatát várok, így különösen nehéz lesz csak kívülről szemlélni a mérkőzéseket!

Nincsenek megjegyzések: