2014. február 15., szombat

Nagy Zoltán ismét ezüstérmes a diákolimpián

Február 15-én elkezdődött a versenyszezon a serdülő korosztály számára is! A Gyomaendrődi Judo Klubot két versenyző képviselte a Serdülő "B" korosztály Országos Diákolompiáján és mindketten pontszerző helyen végeztek. Nagy Zoltán a 70 kg-osok mezőnyében ezüstérmet szerzett. Hidasi Tamás a 63 kg-ban ért el értékes 5. helyezést.


Nagy Zoltán küzdelmes mérkőzések után állhatott a dobogó második fokára. Zoli az eddigi diákolimpiáin két arany és három ezüstermet szerzett. Most sem adta alább.
Hidasi Tamásnak ezúttal a népes és sürű mezőnyben nagyon nehéz dolga volt. Ennek ellenére igazi harcosként állt szőnyegre és ha kicsit szerencsésebb, akkor az érem is meg lehetett volna.
Varga István edző: Büszke lehetek a fiúkra, hiszen mindent megtettek a sikerért. Sok hiba vár javításra, de a bizonyítási vágy és a küzdeni akarás sokat jelentett abban, hogy jól teljesítettek. Különösen értékesek ezek a helyezések, hiszen egy nagyon nehéz időszakon van túl a csapat és személy szerint én is. De igazi küzdőkként megmutatjuk, hogy ez után is van élet a klubban és sokkal több van bennünk, hiszen igazi csapatként küzdünk egymásért és az egyesületért. A fiúk sikere bizonyítja, hogy a jövő eredményessége is biztosítva van!

Nincsenek megjegyzések: