2014. március 8., szombat

Sóczó Rebeka másodszorra is Magyar Kupa győztes

Március 8-án Tatán lépett szőnyegre Sóczó Rebeka a Diák "B" korosztály Magyar Kupáján. A 44 kg-os súlycsoportban ezúttal sem talált legyőzőre így a tavalyi év után ismét aranyérmet nyert, ezúttal súlycsoport váltás után.

Rebeka a döntőig magabiztos ippon győzelmekkel menetelt. A döntöbe jutásért az a szegedi ellenfél várt rá aki a tavalyi OB-on nagyon megdolgoztatta a döntőben, ám ezúttal nem volt kérdés, hiszen a gyomaendrődi tehetség már a mérkőzés felénél eldöntötte a meccset. A döntőben okos és jó judóval aratott győzelmet, így megérdemelten vehette át az aranyérmet.

Varga István edző: Nagyon örülök Rebeka sikerének, hiszen tökéletesebb bizonyíték nem is kell arra, hogy mostmár minden a helyére kerül. Gyakorlatilag amióta versenyzik, minősített versenyen nem tudták legyőzni. A mai napon a határozottsága és az esze segítette elsősorban a győzelemhez. A felkészülés jól sikerült, amit az is igazolt, hogy legkomolyabb ellenfelei is kénytelenek voltak fejet hajtani. Rebekában rengeteg lehetőség rejlik és a női részlegünkben az elmúlt években nem volt olyan aki folyamatosan képes lett volna ilyen egyenletes teljesítményt nyújtani!

Nincsenek megjegyzések: