2014. április 5., szombat

6 aranyérem a kerepesi Regionális Versenyről

Ezen a hétvégén a fiatalabb korosztályú utánpótlás versenyzők léptek szőnyegre a Kerepesen megrendezett Regionális Versenyen. A Gyomaendrődi Judo Klub 9 versenyzője hat arany, és három ezüstérmet szerzett. Kiemelkedett teljesítményével a csapatból Rideg Zalán és Fehér Dávid, akik ellentmondást nem tűrve arattak győzelmeket. A többiekre sem lehetett panasz, hiszen akik nem nyertek aranyérmet, azok is megdolgoztak a sikerükért.

A verseny jól kezdődött a Gy.J.K. versenyzői számára, hiszen az elsőként szőnyegre lépők rögtön megmutattak, hogy ezen a napon komolyan számolni kell a gyomaendrődi versenyzőkkel. Ezt a többiek is bizonyították, hiszen mindenki sorra nyerte a mérkőzéseit. A végeredmény: hatan is aranyéremmel a nyakukban térhettek haza.
Varga István edző: Az elért eredmények önmagukért beszélnek. Örülök, hogy ezúttal az eddig is kiemelkedően teljesítő versenyzőink mellet a fiatalabb korosztály is megmutatta, jó úton járunk. A klubunk erejét mutatja, hogy igazán jó teljesítményeket láthattunk a közvetlen utánpótlástól. Nem vitás, hogy ebből a csapatból többen is előkelő helyen fognak végezni a komolyabb versenyeken. A legnagyobb öröm számomra, hogy azokon kívül, akiktől egyébként is vártam a jó eredményt a többiek sem maradtak le. Ez a verseny is megmutatta, hogy a több éve tartó építkezésnek meg lesz, illetve megvan az eredménye.

Eredmények:
Diák "B" 44 kg: Sóczó Rebeka 1. hely
Diák "D" 35 kg: Fehér Dávid 1. hely
Diák "D" 30 kg: Tamási Ferenc 2. hely
Diák "A" 40 kg: Veress Hunor 1. hely
Diák "A" 52 kg: Fehér Attila 2. hely
Serdülő 57 kg: Fehér Dóra 2. hely

Diák "B" +60 kg: Rideg Zoltán 1. hely
Diák "D" 42 kg: Rideg Zalán 1. hely
Diák "B" 63 kg: Tamási Nikoletta 1. hely

Nincsenek megjegyzések: