2015. április 20., hétfő

Nagy Zoltán ismét érmes az Országos Diákolimpián

Április 11-én a BHSE csarnokában léptek szőnyegre a Gyomaendrődi Judo Klub versenyzői. Nagy Zoltán a 81 kg-osok között megint érmet tudott szerezni, mint az elmúlt négy évben! Mellette a fentebi korosztályban versenyző Sóczó Rebeka a 7. helyen végzett.
Jó eredménnyel zárta a három fős küldöttség a Serdülő "A" korosztály Országos Diákolimpiai döntőét! Németh Regina sajnos egy mérkőzést vívhatott csak, de Sóczó Rebeka igyekezett a lehető legtovább jutni a sűrű mezőnyben. Az idősebbek között ismét helytállt és végül a 7. helyen zárta a versenyt. Nagy Zoltán a korábbi évek után megint jó teljesítménnyel rukkolt elő és végül bronzéremmel térhetett haza.

Varga István edző: A verseny végeredménye jól mutatja a mezőny erősségét. Regina ezúttal egy apróbb hiba után búcsúzni kényszerült, de ez nem lesz mindig így, hiszen tehetséges versenyző! Rebeka a legjobb nyolcig eljutott, de a két évvel idősebb korosztályban itt volt a megállás! A vigaszágon, megint az érem előtti csatában bukott el. A pici hiányérzet azért volt bennem, mert az egész mérkőzést irányította, de a számára szokatlan hosszabb mérkőzés idő végére elfáradt, így meg kellett elégedni a 7. hellyel. Nagy Zoltán ismét megmutatta mitől az egyik legtehetségesebb versenyzője klubunknak. Az első mérkőzésén ugyan vereséget szenvedett, de a vigaszágon ippon értékű győzelmekkel menetelt a bronzéremig! Nagy öröm, hogy immár ötödik éve szerez érmet az Országos Diákolimpiák döntőjében!

Serdülő Országos Diákolimpia
Eredmények:
81 kg: Nagy Zoltán 3. hely
48 kg: Sóczó Rebeka 7. hely
40 kg: Németh Regina helyezetlen

Nincsenek megjegyzések: