2015. november 8., vasárnap

Fehér Dóra harmadik az ifi OB-on

Százhalombattán került megrendezésre az Ifjúsági "B" korosztály Országos Bajnoksága 2015. november 7-én. A Gyomaendrődi Judo Klubot Fehér Dóra képviselte a 70 kg-os mezőnyben, ahol magabiztosan szerezte meg a bronzérmet. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy idén három korosztályban tudott bajnoki érmet szerezni (I.o. OB: 3. hely; U23 OB: 2. hely, Ifi "B" OB: 3. hely).

A versenyen csak a nap végén került sor a 70 kg-osok küzdelmeire, ami nagyon sokat kivett a versenyzőkből. Dóra szerencsésnek nem igazán mondható sorsolást kapott, hiszen első mérkőzését a későbbi győztessel kellett vívnia. Hiába késztette ellenfelét kemény küzdelemre a vigaszágra került. Ott már nem hibázott. Magabiztosan idő előtt fejezte be az összes meccsét, így megszerezte harmadik bajnoki érmét ebben az évben.
Varga István edző: Dórinak befejeződött a hivatalos versenyek időszaka. Innentől a következő évre készülünk gőzerővel, hiszen az első verseny már január közepén lesz. A mostani teljesítményével elégedett lehetek, de természetesen fel kell ismerünk a hibákat és javítani kell. A második félévben azon a versenyen, ahol nem aranyérmet szerzett csak a későbbi győztestől kapott ki, ami úgy gondolom nem rossz teljesítmény. Ezt az évet a rutinszerzésre szántuk, így nagy öröm, hogy az előzetes eredményességi tervet magasan sikerült felülmúlni. Három korosztályban - felnőtt, U23 és ifjúsági - érmet szerezett, ami kimagasló! Idén az igazi nagy extrák hiányoztak, de jövőre már ezekben sem lesz hiány.

Nincsenek megjegyzések: