2015. november 19., csütörtök

10. Gyomaendrődi Judo Gála

A Gyomaendrődi Judo Klub immár tizedik alkalommal rendezi meg hagyományos évzáró rendezvényét a Gyomaendrődi Judo Gálát. A műsor a hagyományokhoz híven ingyenesen megtekinthető lesz a Varga Lajos Sportcsarnokban 2015. december 12-én 18:00 órától. A jubileumi alkalomhoz illően nem lesz hiány kiváló versenyzőkben és bemutatókban. Belépőjegyet igényelni a plakáttal ellátott helyeken lehet, valamint a Gyomaendrődi Judo Klub edzőtermében személyesen lehet átvenni.
A tizedik alkalom... nem kis szám! Sok színvonalas mérkőzésnek és bemutatónak adott lehetőséget a judo gála az elmúlt tíz évben. A 2015-ös rendezvénnyel a klub igyekszik minden eddigi alkalmat felülmúlni. A tíz főmérkőzés mellett a fiatalabbak a felvezetőben kapnak lehetőséget tudásuk megmutatására.
A gálán több bemutató is emeli majd a színvonalat. A Gyomaendrődi Judo Klub népszerű bemutatója mellett a Túrkeve VSE csapata is látványos műsorral készül. Mindemellett zenés műsor és hangulatos műsorszámok várhatóak!
Idén is több országos bajnok, illetve érmes lép majd szőnyegre.
A Gyomaendrődi Judo Gála hagyománya immár közismert. Idén a lehető legnagyobb rendezvényt igyekszünk összehozni, hiszen kilépünk a tornatermek világából és a sportcsarnokban igyekszünk a legjobb hangulatot teremteni!
Varga István edző, szervező: A tizes szám bűvöletében várom a gálát! Nem gondoltam volna az első alkalommal, hogy lesz tizedik is. Szerencsére megélte a jubileumot ez a rendezvény, ami jelzi a gyomaendrődi judo színvonalát! Sok olyan versenyző és segítő van akik nélkül nem sikerült volna idáig eljutni! nekük ezúttal is szeretném megköszönni a rengeteg segítséget! Most nekifutunk a tizediknek és remélem, hogy mindenkinek emlékezetes marad a judo gála itt, gyomaendrődön.

Nincsenek megjegyzések: