2016. január 26., kedd

Fehér Dóra három érmet szerzett

Január 16-án elkezdődött az idei versenyszezon a Gyomaendrődi Judo Klub versenyzőinek. Az első versenyen az ifi korú Fehér Dóra ezüstéremmel nyitott, majd a következő hétvégén szombaton ezüst, míg vasárnap bronz érmet vehetett át. Nagy Zoltán egy ötödik hellyel járult hozzá az eredményekhez.
Január 16-án a BHSE csarnokában került megrendezésre az év első versenye, ami a felnőttek Országos Rangsor Versenye volt. Fehér Dóra ezüstéremmel végzett a versenyen. A második hétvégén két versenyt is renddztek az UTE-ban. Előbb az ifjúsági korosztálynak Országos Rangsor versenyt, ahol Nagy Zoltán ötödik helyezett lett, míg Fehér Dóra megint ezüstérmet hozhatott haza. Vasárnap Dórira a felnőtt Magyar Kupán várt újabb feladat, ahol bronzérmet akasztottak a nyakába.
Varga István edző: 
Belekezdtünk a 2016-os évbe. A nyárig szinte minden hétvégén versenyezni fogunk. Fehér Dóra két hétvége alatt mindjárt három versenyen indult. Az elért eredmények most kevésbé fontosak mint a mutatott teljesítmény, hiszen az igazi nagy feladatok még csak ezután következnek. Dóri az ifi korosztálytól a felnőttig minden versenyen indul, hogy a lehető legnagyobb rutint tudja szerezni! Neki egyébként is kell a sok verseny, hogy minél jobban fel tudjon pörögni. Tavaly három korosztályban szerzett magyar bajnoki érmet (Ifi, U23, felnőtt). Ezt idén szeretnénk tovább bővíteni, még több értékes helyezéssel megfejelni.

Nincsenek megjegyzések: