2013. május 1., szerda

Beharangozó: Budapest Kupa - 2013.05.04.

A Gyomaendrődi Judo Klub mint minden évben idén is részt vesz a Budapest Kupán, ami Magyarország legrangosabb nemzetközi utánpótlás versenye. A klub legjobb és legeredményesebb versenyzői indulnak, köztük olyanok,akika akorábbi években már számos érmet és helyezést értek el ezen a tornán.

Gyomaendrődi indulók:
Nagy Zoltán a tavalyi évben 7. helyezést ért el. Idén jó előjelnek számít, hogy már három arany és egy ezüstérem birtokosa amik között ott ragyog a Magyar Kupa aranyérme.
Hidasi Tamás tavaly sajnos helyezetlenül zárta a versenyt, ám az év végén ő állhatott a magyar bajnoki dobogó legfelső fokára. Idén eddig az ezüstérmek domináltak nála, de ezen a rangos versenyen ez is szép eredmény lenne.
Lövei Zsuzsanna tavaly az ötödik helyen végzett. Ha kellő elszántsággal és pontos technikákkal áll helyt a szőnyegen könnyedén előre léphet a magyarbajnoki bronzérmes versenyző.
Péteri Patrikra nagyon nehéz feladat vár. Első Budapest Kupáján vesz rész és várhatóan nagyon sűrű mezőnyben kell szerepelnie. A pontszerző hely elérése szép eredmény lenne tőle.
Sóczó Rebeka szép reményekkel várhatja a versenyt, hiszen ebben az évben csak betegsége miatt kapott ki. Neki is az első ilyen rangos versenye lesz és ha nem jön közbe semmi nagyon szép eredményt várhatunk tőle.

Nincsenek megjegyzések: