2013. december 6., péntek

Egyre fentebb a gyomaendrődi judo bemutató

2013. december 4-én Egerben szerepeltek a Gyomaendrődi Judo Klub sportolói, ám ezúttal nem versenyeztek. Az IBSA Európa Bajnokság megnyitójára kérték fel a 7 fős társaságot, hogy színvonalas bemutatójukkal szórakoztassák a közönséget.
Ez a bemutató már országos hírű volt. A Vak és Gyengénlátók Európa Bajnoksága adott lehetőséget a nemzetközi hírnév megszerzésére. A bemutató egészen egyedi összeállítás, amit a klub versenyzői immár 4. alkalommal mutatak be. A látványos show után a hazai és külföldi szakemberek sorra gratuláltak a sportolóknak.





Varga István edző: Végtelenül büszke vagyok tanítványaimra, hogy ezt a bemutatót ilyen színvonalra voltak képesek fejleszteni. Fantasztikus dolog, hogy mostmár ilyen rangos rendezvényre is felkérik a klubot. Országos szinten és mostmár a nemzetközi színtéren is hatalmas sikerrel mutattuk be a judo szépségeit. Fontosnak tartom, hogy a résztvevőket név szerint is megemlítsem: Siroki Ibolya, Katona Ákos, Nagy Zoltán, Hidasi Tamás, Fehér Dóra, Németh Regina.

Nincsenek megjegyzések: