2013. december 15., vasárnap

A 2013. év legfontosabb pillanatai hónapról-hónapra

g
A 2013. év sikereit dióhéjban összefoglalva olvashatják itt. Minden hónapra jutott némi izgalom és siker. Az alábbi felsorolás a teljesség igénye nélkül készült és csak a legfontosabb, legkiemelkedőbb pillanatokat idézi fel! A magyar bajnoki és diákolimpiai címekkel, nemzetközi eredményekkel teletűzdelt év töredékei kerülnek felsorolásra!

2013. január: Elkezdődik a versenyszezon. Siroki Ibolya szőnyegre áll a Felnőtt ORV-n és ezüstérmet szerzett. Gyomaendrődön egyedüliként két sportolót is díjaztak a Békés megyei Diákolimpiai Bajnokok ünnepségén, Békéscsabán.
Siroki Ibolya a Felnőtt ORV 2. helyezettje
Hidasi Tamás és Nagy Zoltán a Diákolimpiai Bajnokok díjátadóján
2013. március: Nagy Zoltán magabiztos győzelmet arat a Magyar Kupán. Mellette Siroki Ibolya ezüst, míg Hidasi Tamás bronzérmet szerez. Sóczó Rebeka megkezdi az éves menetelést és aranyéremmel tér haza a domaszéki nemzetközi versenyről.
Nagy Zoltán a Magyar Kupa dobogóján
2013. április:  Siroki Ibolya ismét  junior Országos Diákolimpiát nyer Budaörsön, ami előtt az Országos Bajnokságon is begyűjt egy ezüstérmet.
Siroki Ibolya az Országos Diákolimpiai dobogón
2013. május: A Gyomaendrődi Judo Klub rendezi a KMRJSZ Regionális Diákolimpiáját, ahol a sok hazai siker mellett Siroki Ibolya, Katona Ákos III. osztályú, míg Nyitrai Sándor gyakorló bírói vizsgát szerez. Sóczó Rebeka nemzetközi mezőnyben a fiúk között is remekel a Budapest Kupán.
Sóczó Rebeka a Budapest Kupán
2013. június: Sóczó Rebeka folytatja a menetelést. Bajáról az Országos Diákolimpiáról aranyéremmel a nyakában térhet haza. Nagy Zoltán ugyanitt a döntőig menetel és végül ezüstérmet szerez.
Sóczó Rebeka a Diákolimpiai díjakkal
2013. július: A gyomaendrődi fiatalok ismét jó hangulatú és hasznos edzőtáborban vehetnek részt, aminek záró hétvégéjén Siroki Ibolya hosszú idő után ismét külföldi Európa Kupán szerepelhet, ahol a legjobb nyolcig verekszi magát.
Edzőtáborozók... edzés kezdés pillanatkép
2013. augusztus: Csinci az U23-as mezőnyben is érmet szerez az Orszàgos Bajnokságon. A 70 kg-os súlycsoportban a 3. helyen végez.

2013. szeptember: Sóczó Rebeka ismét remekel. A Magyar Kupán sem tudják legyőzni. Hidasi Tamás ezüst, míg Ngy Zoltán bronzérmet szerez ugyanitt az Atom Kupán. A Gyomaendrődi Judo Klub elindítja tanfolyamait, ahol 20 új judóka ismerkedik a judóval.
Edzői utasítások az Atom Kupán
2013. október: Megrendezi a klub a II. Gyomaendrőd Kupát. A szép nevező létszámot felvonultató versenyen a csapat az összesített pontversenyben az élen végez. Hidasi Tamás az Országos Bajnokságon a tavalyi arany és tavaly előtti ezüst után bronzérmet szerez. Nagy Zoltán és Hidasi Tamás a KMRJSZ csapatával bronzérmet szerez a régiók közötti Csapat Bajnokságon. Siroki Ibolya a Felnőtt I. osztályú Országos Bajnokságon bronzérmet szerez.
Siroki Ibolya a Felnőtt I. osztályú Országos Bajnokság Bronzérmével
Nagy Zotán és Hidasi Tamás a KMRJSZ váogatottjában
2013. november: Sóczó Rebeka felteszi a koronát egész éves teljesítményére és a Diák "C" korosztály Országos Bajnokságán első helyen végez a 40 kg-os súlycsoportban. A klub megrendezi a 8. Gyomaendrődi Judo Gálát, aminek hatalmas sikere van! A Gy.J.K. Bajnokságon jó hangulatú mérkőzéseken döntikel a klub sportolói a 2013. évi bajnoki címek sorsát.
Sóczó Rebeka az Országos Bajnoki aranyéremmel és Varga István edzővel
2013. december: Csinci két bajnoki érmet is szerez. A Kasi csapatában szerepel a junior és a felnőtt csapatbajnokságon. Előbbin bronzérmet, míg utóbbin ezüstérmet szerez a csapattal. Az IBSA Európa Bajnokságon a Gyomaendrődi Judo Klub bemutatója szerepel a megnyitó programjában hatalmas sikerrel!
Siroki Ibolya és az idei bajnoki helyezések

Nincsenek megjegyzések: